85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembruine basterdsuikereigembergroentekippenbouillonknoflookkorianderlaurierolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnroomslagroomtijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, grove mosterd, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrels, rode biet, sjalot, suiker, vleesbouillon en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Appel-karamelsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, cox orange, droge cider, geklaarde boter, heldere kalfsfond, peper, rode chilipeper, sjalot, suiker, vruchtenazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met witlof

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kipfilet, magere room, sjalot, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Aspergesaus

Ingrediënten:
aspergekookvocht, boter, cayennepeper, citroensap, groene asperges, knoflook, room, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Compote van venkel en appel

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, manzanilla, rozijn, suiker en venkelknol

Keuken:
Spaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Bruine saus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Fazant met witlof en witte wijn

Ingrediënten:
boter, citroensap, dijonmosterd, fazant, kleinwild, knoflook, port, rode wijnazijn, sjalot, suiker, wildglace, witlof, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vlierbessensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peper, rode port, rode wijn, room, sjalot, suiker, tijm, vlierbessensap, wildfond en witte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de homard - Blaquette van kreeft

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dikke room, haricots verts, kervel, kippenbouillon, kreeft, bladpeterselie, prei, sjalot, suiker, witte peper, witte wijn, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...