Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, laurierblad, lente-ui, melk, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit L'Art de la table: