Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroen, courgette, dragon, knoflook, kruiden, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Home made:
Buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit The naked chef: