Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Gesmoorde prei met gepocheerd ei
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, olijf, prei, witbrood en wittewijnazijn
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, cayennepeper, court-bouillon, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, ui, vis, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: