Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: