280 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijboterbouilloneiknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonrundergehakttijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees miroton

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, olijfolie, peterselie, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bloem, dikke bil van rund, laurierblad, olijfolie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

In bier gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, braadvet, engels mosterdpoeder, gedroogde pruimen, olie, stout, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Mexicaanse tortilla met gekruid rundvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, gemalen komijn, knoflook, langkorrelrijst, lendenbiefstuk, melk, olie, oregano, rode spaanse peper, runderbouillon, tarwetortilla, tomatensap, tomaten uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, bouquet garni uit de marinade, dikke borst, dikke lende, dunne runderborst, fond, ganzenvet, gerookte ham, groenten uit marinade, kalfsbotten, lardons, marinade, marinadevocht, olijfolie, reuzel, runderbovenbil, runderkogel, runderschouder, runderspierstuk, sinaasappelschil, soepbeen, spek, tomaten, varkenszwoerd en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Ossenstraat

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Herfstpastei

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, ei, gemberpoeder, paddestoel, hertebiefstuk, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, rundergehakt, wild zwijnfilet en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossentong met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, ei, extra vierge-olijfolie, ossentong, panko, peterseliestelen, plantaardige olie, roodlof, ui, witlof, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vleespastei

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, knoflook, lendebiefstuk, melk, olijfolie, pimentkorrels, rode ui, sjalot, witte wijnazijn en worcestersaus

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Lasagna met ragu

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, lasagnavellen, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...