Recept uit Eten in Italie:
Gesmoord rundvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De pastabijbel: