Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, olie, plantaardige olie, rijst, rijstwijn, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, tomaat, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Creative chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: