Langoustines met 'tuinbonentofu', citroen, radicchio uit Treviso en appel

Je vindt dit recept op pagina 1346 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / tussengerecht
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zacht gegaarde kabeljauw met een pakketje noordzeekrab, sojascheuten en komkommerzaad met piccalilly en bloemkool

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Varkensrollade met cider en appelen

Een recept uit