Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild: