Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, fruit, knoflook, komijn, komkommer, koriander, kruiden, munt, olijfolie, oregano, peterselie, specerijen, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Basisrecept uit Down to earth:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag: