Seelachs auf Frisée / Koolvis op frisée (25 min op 54°C)

Je vindt dit recept op pagina 46 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Soort:
sous-vide / vis
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Alioli zelf maken | Alioli recept met gepofte knoflook

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Finse mosterd

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Friszure paranootroom

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Tofu

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer