Recept uit El Bulli:
Tomaat & Spaghetti
- Ingrediënten:
- agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gehakt, gemalen komijn, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Culinaria España:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Lunch uit Vegan Genial: