Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, boter, citroensap, knoflook, koriander, lamsvlees, olie, olijfolie, oregano, paprika, paprikapoeder, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: