Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, kaneel, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peterselie, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: