Bijgerecht uit 1080 recepten:
Rodekool met rode wijn en ui
- Ingrediënten:
- bloem, groente, olijfolie, peper, rodekool, rode wijn, rodewijnazijn, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouquet garni, cognac, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: