Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroensap, eidooier, eiwit, groentebouillon, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane: