Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Blije kip in riesling
- Ingrediënten:
- biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte: