Recept uit Sieb's proefschrift:
Paddenstoelensaus
- Ingrediënten:
- boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, champignon, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Mijn Recepten: