Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, kip, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van Onze Franse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: