Recept uit Koken in een duinpan:
Lente-uitjessaus
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, lente-ui, peper, sjalot, visfumet, wilde spinazie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, diepvriesspinazie, ei, groente, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Perzische keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: