Bijgerecht uit Allerkerst:
Sjalottenpuree
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout
- Soort:
- groente / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: