Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia: