Recept uit Koken voor elke dag:
Wortel-courgettegratin
- Ingrediënten:
- aardappelen, courgette, gemalen kaas, knoflook, nootmuskaat, peper, room, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: