Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: