Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Steenbolkfilets in witte wijn met prei en wortel
- Ingrediënten:
- boter, olie, prei, rode ui, steenbolkfilet, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, citroensap, droge witte wijn, kaas, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, selderij, tijm, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise: