Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte" met groente
- Ingrediënten:
- boter, ei, groenten, olijfolie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia: