Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, courgette, groente, knoflook, laurier, olijfolie, pijnboompitten, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit L'Art de la table:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken: