Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam: