Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Zuppa de lenticchie - Linzensoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, groente, kip, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, peterselie, room, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek: