Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Kip met bloemkool en kaneel
- Ingrediënten:
- bloemkool, kaneel, kippenbouillon, kippenvleugeltjes, olijfolie, peper, rode wijn, tomatenpuree en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, saffraan, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: