Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: