Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gehakt, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: