Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Blanke gevogeltefond
- Ingrediënten:
- karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, bouquet garni, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, rijst, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit De worst story:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: