Recept van Patesserie:
Empanadas de Pino, typisch Chileens!
- Ingrediënten:
- bouillon, eidooier, eieren, bloem, empanadadeeg, gehakt, komijn, merkén, oregano, paprikapoeder, rundvlees, uien, zout en peper en zwarte olijven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Patesserie:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: