Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, champignon, citroensap, dragon, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: