110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobieslookbloembotercitroencitroensapcourgettedilleeigerookte zalmknoflookmelkolijfoliepeterseliepreiroomsjalottagliatelleuivisbouillonwitte wijnzalmfiletzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Macaroni met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, demi creme fraiche, gerookte zalm, groene paprika, groene pesto, macaroni, olijfolie, peper, prei, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Romige pasta met vis

Ingrediënten:
crème fraîche, garnalen, gerookte zalm, lintmacaroni, peper, prei, rivierkreeftjes, room culinair, schelpjespasta, slagroom, verse dille en zout

Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gemengde gerookte vis

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, forel, gember, heilbot, knoflook, lente-ui, mosterd, oesterzwammen, olijfolie, peper, sesamolie, shii-take, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met vis en zeevruchten

Ingrediënten:
courgette, herbes de provence, knoflook, peper, peterselie, room, sjalot, tagliatelle, tomaat, vetstof, wortelen, zalmfilets, zeevruchtenmengeling en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag 1 notitie

Recept uit Koken voor elke dag:

Gebraiseerde zalm

Ingrediënten:
mierikswortel, peper, peterselie, room, sjalot, spek, tomaten, ui, vetstof, witte wijn, wortels, zalmmoten en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zalm en Croûte

Ingrediënten:
ei, bieslook, bloem, crème fraîche, dille, ui, krulpeterselie, prei, roomkaas, witte peper en zalmfilet

Recept van Mijn Recepten:

Tagliatelle met zalm

Ingrediënten:
crème fraîche, gerookte zalm, italiaanse kruiden, olijfolie, peper, slagroom, tagliatelle, knoflook, tomaat, zalm en zout

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zalm met linzen en spinazie

Ingrediënten:
crème fraîche, gezouten boter, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotje, knoflook, wilde spinazie en zalmfilets

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rillettes van gerookte zalm

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, lente ui en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

In spek verpakte zalm

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, spek, room, spek, steak, vis, zalm, zout, zout en zwarte peper

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Asperges met zalm en mierik

Ingrediënten:
asperges, citroensap, crème fraîche, gerookte zalm, mierikswortel, poedersuiker, zout en zwarte peper

Soort:
vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tongrolletjes met spinazie en zalm

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, spinazie, tongfilet, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Zalm en papillote met kruidensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, peper, room, sjalot, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse zuring, visbouillon, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Soep van gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, dille, gerookte zalm, gerookte zalmforel, komkommer, peper, room, sjalot, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met spinazie en zalm

Ingrediënten:
bloem, diepvriesspinazie, gemalen kaas, lasagne, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tijm, vetstof, visbouillon, zalm en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...