Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, fond, gehakt, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Es' Factory:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: