Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, olie, paddestoel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Food & Friends:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades: