Recept van Onze Franse keuken:
Zalm 'troisgros'
- Ingrediënten:
- citroen, noilly prat, olijfolie, peper en zout, room, sjalot, visfond, witte wijn, zalmfilet en zuring
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gerookte zalm, melk, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan: