Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, kalfsgehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Margriet kookboek: