87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapeidooiereiwitkalfsgehaktknoflookkruidnagellauriermelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreitijmuivleeswaterwitte peperwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Kalfsvlees parmigiana

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bloem, broodkruim, buffelmozzarella, citroen, ei, kalfsoesters, knoflook, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, tijm, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Vleespastei - pastel de carne

Ingrediënten:
bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Open ragoutbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cannelloni alla Napoletano

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, eidooier, gekookte ham, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, tomatensaus voor cannelloni alla napoletana, vleesjus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pens in Franse saus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, cognac, doorregen buikspek, eierdooier, kalfspoot, kalfssnuit, kruidnagel, peper, runderbouillon, runderpens, ui, verse peterselie, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kalfsvlees, koffieroom, kruidnagel, laurier, peterseliestengels, prei, sherry, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / kalfsvlees / frituur
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, eidooier, kalfsnek, kalfsschouder, ui, witte peper, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...