Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbouillon, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: