Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Krabvlees met mosterd
- Ingrediënten:
- brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, komkommer, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, ui, wijnazijn, witte wijnazijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / fondue / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Polpo:
Basisrecept uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Spuntino:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: