Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, kaneel, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag: