Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, gehakt, gember, kaneel, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels: