Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Ontbijt uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels: