Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli taze bamya - Okra met vlees
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, citroen, lamsvlees, okra, peper, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Spis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: