Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: