Recept van Food & Friends:
Bloemkool-preisoep met mosterd & tijm
- Ingrediënten:
- bloemkool, groentebouillon, water, koolzaadolie, prei, mosterd, bleekselderij, knoflook, tijmblaadjes, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, broccoli, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen: